Digital Rådgivare

Stockholm

Är du en digital superhjälte? Då behöver vi dig!

Bizkit Havas är en branschledande fullservicebyrå inom media, reklam och insight. Vår framgång bygger på vår passionerade relation till våra kunder och viljan att skapa värden genom kreativitet och stort engagemang.


Vi behöver nu stärka vårt team i Stockholm med en erfaren digital rådgivare. Du som söker denna tjänst är en person med energi och idéer och på samma sätt som oss brinner du för kopplingen mellan media och kreativa kommunikationslösningar. Du håller dig ständigt uppdaterad på vad som händer i marknaden och har även en god förståelse för hur de digitala aktiviteterna hänger ihop med övrig marknadsföring. Vi tror att du är lösningsorienterad och prestigelös och trivs med att arbeta nära dina kollegor i teamet. Du är även bekväm med att ta en ledande roll i möten, du gillar att hålla presentationer, både internt och med kunder och andra partners.


Som digital rådgivare hjälper du våra kunder att nå sina marknadsföringsmål med hjälp av digitala kanaler. Du kommer att ha det övergripande digitala ansvaret för flera av våra kunder och det är du som ser till att alla deras aktiviteter ger bästa möjliga effekt. Du vet exakt var man kan skruva för att optimera konverteringsflödet och tillsammans med våra specialister inom alla digitala discipliner blir du en hjälte för våra kunder.

Vi erbjuder en härlig arbetsplats med fantastiska människor så hör av dig om det låter som en tjänst för dig.


Din bakgrund

Vi behöver dig som med kort startsträcka är ivrig att sätta igång direkt. Du har erfarenhet av digital strategi, är van att planera digitala kampanjer och har även jobbat med försäljningsdrivande aktiviteter i digitala kanaler, antingen på byrå eller på kundsidan. 

 

Känner du igen dig i beskrivningen och vill veta mer?

Frågor om tjänsten kan Henrik Pihl svara på. Maila till henrik.pihl@bizkithavas.se eller ring på 070 240 12 78. 

Tjänsten är en tillsvidare anställning med start så snart som möjligt.

 

Om oss

Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer. Vi arbetar med alla medier och har ett integrerat kreativt team. Vi är specialister inom reklam/media och hanterar allt ifrån mediestrategier, reklamproduktion, content, performance, annonsköp, till tracking och optimering. Bolaget grundades i Stockholm 2001 och idag är vi cirka 60 anställda i Stockholm och håller till i attraktiva lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm med eget gym och nära till det mesta. Vi ingår sedan ett par år i den globala mediekoncernen Havas som är ett av de ledande nätverken inom media och kommunikation. 

Kontaktperson

Henrik Pihl

henrik.pihl@bizkithavas.se

0702401278

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %